fbpx
photoboothen

Her kan du leje:

Photo Booth

Vi har flere forskellige typer af professionelle Photo Booths og kan dermed finde en løsning til præcis dit arrangement. 
Alle vores Photo Booths kan leveres med print af billeder til dit event!

Photo Booths med print af billeder !

print af billeder med photoboothen.dk

Oplev den ultimative festunderholdning med vores Photo Booth-udlejning! Uanset om du planlægger en fødselsdag, bryllup, firmafest eller enhver anden begivenhed, er vores Photo Booths den perfekte tilføjelse for at skabe uforglemmelige minder.

Vores Photo Booths er udstyret med state-of-the-art teknologi og har alt, hvad du behøver for at skabe sjove og kreative billeder. Med et bredt udvalg af sjove rekvisitter og baggrunde kan du og dine gæster skabe uforglemmelige minder fra festen. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Vores Photo Booth er intuitiv og nem at bruge. Du og dine gæster kan hurtigt tage billeder med et tryk på en knap og se resultatet med det samme på den indbyggede skærm, samt få et print med hjem. Vi tilbyder muligheden for at tilpasse billederne med tekst, logoer eller tema-relaterede grafikker, så I virkelig kan gøre billederne unikke og personlige.

Vi tilbyder også udlejning af 360 Photo Booths, også kaldet 360 Video Booths som giver oplevelse og og stemning i et helt andet niveau.

Professionelle Photo Booths

Professionelle kameraer som sikrer billeder i høj kvalitet, selv under vanskelige lysforhold.

Total løsning

Vi sørger for opsætning og nedpakning, så I kan koncentrere jer om festen.

Vi leverer Photo Booth’en til din begivenhed og sørger for opsætning og nedtagning. Vi tilbyder også muligheden for en Photo booth assistent, som  vil være til stede for at hjælpe dine gæster med at få mest muligt ud af oplevelsen og sikre, at alt fungerer problemfrit. Vi er altid til stede ved store events, som firmafester osv.

Med vores Photo Booth-udlejning er der ingen grænser for, hvor sjov og mindeværdig din begivenhed kan være. Uanset om du ønsker at fange de sjove øjeblikke, skabe en interaktiv oplevelse eller give dine gæster en personlig souvenir at tage med hjem, er vores Photo Booth den perfekte løsning.

photoboothen.dk bil

Vi kommer til jer!

Du skal ikke bekymre dig om noget. Vores tekniker opsætter og klargører alt, så I blot skal koncentrere jer om gæsterne. Vi sørger naturligvis også for at pakke det hele sammen og rydde op efter os. 

Vi dækker hele Danmark og Syd Sverige.

Photo Booth med print

photoboothen
Med en Photo Booth til din fest, kan du give dine gæster en ekstra god aften!

Vores Photo Booths er unikke, sjove og vil passe til enhver festlig lejlighed.

Skal I holde bryllup, personalefest, galla afslutning, produktlancering, præmiere, jubilæum – ja enhver form for event – så er en Photo Booth det oplagte valg.

Masser af muligheder for tilpasning af Photo Boothen til netop jeres arrangement.

mirror booth selfie booth

Photo booth Leje

Vi tilbyder fleksible løsninger og kan tilpasse setuppet til netop jeres arrangement.
photoboothen

Vi tilbyder både “Rigtige baggrunde” og de såkaldte  “Green Screens” baggrunde som man kender fra film. 

Vi tilbyder masser af sjove rekvisitter til Photo Boothen. Afhængig af jeres ønsker, kan vi komme med et tilpasset sæt rekvisitter i en meget høj kvalitet, der er beregnet til professionel brug.

Lej en Photo Booth

Vi tilbyder også bemandet Photo Booths, så I har en assistent der sørger for at guide jeres gæster og holde orden i de mange rekvisitter.

Alle elsker vores Photo Booths

photoboothen

Digitalt SLR kamera sikrer absolut højeste kvalitet.

Speciel Photo Booth-printer og rigtig studie belysning sikrer jer de flotteste print i en fantastisk kvalitet.

Digitale filer i en kvalitet der ikke kan opnås med iPad eller webcam løsninger. Vores løsninger er uden sammenligning!

Selfie Boks - Selfie Booth - Photo Booth - Fotomaskine

Hvad er en Photo Booth?

photoboothen
En Photo Booth skulle gerne bringe dine tanker hen på den gode gamle foto automat, der tit stod på banegårde og andre steder hvor man skulle bruge et pas foto.

Tit og ofte blev de brugt til at lave minder, og andre billeder end det da var tiltænkt, og hvem har ikke haft en strimmel med billeder fra en automat med billeder med fjollede ansigter eller skøre grimasser måske med deres første kæreste, eller en god veninde?

I dag er en Photo Booth, lidt noget andet. Kvaliteten af billederne er i top, og den kedelige automat med det klassiske gardin forhæng er skiftet ud med en topmoderne interaktiv løsning.

Vi har flere forskellige typer af Photo Booths og har således også en Photo Booth til jeres arrangement.  

Vi har beholdt magien i vores Photo Booths, og sammen med jer kan vi fastholde de skøre, sjove og festlige billeder. Det har vist sig at være en kæmpe succes, og der er altid en stor aktivitet af folk som lige skal have taget et par billeder sammen med familie, venner og kollegaer når vi stiller vores Photo Booth op.

Er du i tvivl om vi har en Photo Booth ledig til den dato du planlægger at afholde dit arrangement, kan du kontakte os via knappen herunder. 

mirror photo booth til fest
klassisk Photobooth ved bord med rekvisitter
Photobooth ved rød løber og vip stænger

Leje Photo Booth?

photoboothen
Hvis du vil leje en Photo Booth, er det ofte fordi du skal bruge Photo Boothen til et enkelt arrangement, som varer i timer eller dage.

Ved at leje en Photo Booth hos photoboothen.dk, er du sikker på at have en Photo Booth der virker når dit behov er der. Vi bruger top professionelt udstyr både kamera, billede printeren, rekvisitter og baggrunde er alt sammen i en rigtig høj kvalitet.

Dette sikrer at dine gæster får en fantastisk god oplevelse, og at der f.eks ikke er lang ventetid på print af billeder.

Der er mange som booker os til bryllupper, firmafester, og events hvor det er utroligt vigtigt at udstyret virker upåklageligt, og der ikke opstår for lang ventetid mellem hver foto session.

Når du lejer en Photo Booth hos os er du sikret en helt igennem gennemført oplevelse, hvor alt fra teknikken til humøret er helt i top.

Vi har lavet en informations side, til jer der overvejer at leje en Photo Booth til et bryllup, for at se denne kan du trykke på knappen herunder.